V pondělí začnou práce na opravách komunikací, dočkají se jich i parkoviště
Ilustrační foto
Litoměřice

Lovosice - V pondělí 11. května budou zahájeny opravy vrchních vrstev komunikací ve vnitrobloku ulice Kostelní. Opravy probíhají z důvodu pravidelné údržby městských komunikací a budou realizovány v tomto měsíci i na parkovišti v ulici Příčná a v ulici Wolkerova. Práce by měly trvat 4 dny.

Práce budou započaty ve vnitrobloku ulice Kostelní v době od 11.05.2020 do 14.05.2020 následně se zahájí opravy komunikací i na parkovišti v ulici Příčná a v ulici Wolkerova a to v době od 12.05.2020 do 13.05.2020.

V těchto uvedených termínech zde bude probíhat čištění a následná oprava vrchních vrstev komunikací. V této souvislosti dojde k omezení možnosti parkování v dotčených lokalitách. Ve stejné době budou probíhat i lokální opravy komunikací po celém městě.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru