OBRAZEM: Policisté dostali od Ústeckého kraje nový hlídkový člun, tohle všechno umí
Foto: Policie ČR
Litoměřice

Ústí nad Labem - Kajutový hlídkový člun byl ve čtvrtek slavnostně předán hejtmanem Ústeckého kraje Oldřichem Bubeníčkem poříčnímu oddělení krajského ředitelství.

Hlídkový člun značky Quicksilver 905 Pilothouse byl pořízen z finančního daru od Ústeckého kraje v celkové výši 4 miliony korun a nahradil tak již nefunkční člun, který byl v provozu od roku 1990.

0405clun1

Foto: Policie ČR

Člun je 8,7 m dlouhý a je vybaven echolotem s hloubkoměrem a možností záznamu pro vyhledávání a dokumentaci předmětů pod vodní hladinou a radarem, který je schopen zaměřit a určit vzdálenosti objektů nad hladinou za nulové viditelnosti.

0405clun3

Foto: Policie ČR

„Děkuji Ústeckému kraji nejen za poskytnutou dotaci, bez které bychom nebyli schopni tento člun pořídit, ale zejména za celkovou podporu Krajského ředitelství policie Ústeckého kraje, které je jedním ze složek integrovaného záchranného systému Ústeckého kraje“ těmito slovy poděkoval ředitel krajského ředitelství plk. Mgr. Jaromír Kníže.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru