Policisté spustili na Labe nový člun, stará loď už vypověděla službu
Nový policejní kajutový hlídkový člun. Foto: Ústecký kraj
Litoměřice

Ústí nad Labem - Hejtman Ústeckého kraje Oldřich Bubeníček a jeho první náměstek Martin Klika se v ústecké části Brná zúčastnili slavnostního předání nového kajutového hlídkového člunu policistům poříčního oddělení Krajského ředitelství policie Ústeckého kraje. Ten byl pořízen z finančního daru od Ústeckého kraje v celkové výši čtyři milióny korun.

Slavnostní předání speciálně vybaveného člunu dnes proběhlo v prostorách poříčního oddělení Odboru služby pořádkové policie Krajského ředitelství policie Ústeckého kraje.

„Ústecký kraj poskytl Krajskému ředitelství Policie Ústeckého kraje dotaci. Učinil tak na základě žádosti ředitele krajského ředitelství, který tuto částku potřeboval k nákupu nového kajutového hlídkového člunu, protože jeden ze dvou člunů, jimiž krajské ředitelství disponovalo, vypověděl službu,“ sdělil k finančnímu daru Martin Klika.

Hejtman Oldřich Bubeníček uvedl: „Vzhledem k tomu, že poříční oddělení provádí celoročně výkon služby převážně na vodním toku řeky Labe, ale také pomáhá při krizových situacích a spolupracuje s ostatními složkami integrovaného záchranného systému, považuji za logické poskytnutí krajských prostředků na pořízení člunu, bez něhož se ve službě neobejdou.“

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru