Opilý řidič narazil do domu, nadýchal skoro dvě promile. Neměl ani řidičák
Ilustrační foto
Litoměřice

Litoměřice - Ve čtvrtek 9. dubna v 17:35 hodin litoměřičtí dopravní policisté vyšetřovali dopravní nehodu, ke které došlo při odbočování do ulice Švermova. Osmadvacetiletý řidič vozidla Škoda Fabia pravděpodobně vlivem nepřiměřené rychlosti vyjel mimo komunikaci na chodník, kde narazil do domu.

"Při příjezdu policistů na místo se řidič podrobil dechové zkoušce na alkohol, která byla pozitivní s výsledkem 1,84 promile. Řidič byl zadržen a eskortován do policejní cely. Řidič rovněž na místě policistům nepředložil potřebné doklady. Následnou lustrací bylo zjištěno, že platnost řidičského průkazu tohoto řidiče skončila v červnu loňského roku. V tuto chvíli je muž podezřelý z trestného činu Ohrožení pod vlivem návykové látky," uvedla policejní mluvčí Veronika Hyšplerová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru