Na Litoměřicku řádí vykradači sklepů. Kradou se hlavně kola, nebo nářadí
Ilustrační foto
Litoměřice

Litoměřice - Litoměřičtí policisté v posledních dnech zaznamenali několik případů vloupání do sklepních kójí nebo společných prostor v panelových domech, kde pachatel pak následně odcizil jízdní horská kola a další drobnosti.

Posledních případem je případ vloupání do sklepních prostor v ulici Čsl. Armády v Litoměřicích. Zde pachatel ze sklepní kóje odcizil majiteli horské kolo zn. Author Agang a plastový kufr s akuvrtačkou zn. Makita. Tímto jednáním majiteli způsobil škodu kolem 28 tisíc korun.

"V případě, že si všimnete pohybu cizí osoby po domě, tak jí věnujte pozornost a třeba se jen zeptejte, zda někoho nehledá, nebo něco nepotřebuje. Zamykejte vstupní prostory do domu!" uvedla policejní mluvčí Veronika Hyšplerová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru