Kolik lidí z Litoměřicka se již uzdravilo z nemoci covid-19? Zjistili jsme to
Osm desítek lidí z Ústeckého kraje už vyhrálo boj s virem. Foto: CC0
Litoměřice

Ústecký kraj – V Ústeckém kraji přibývá lidí nakažených novým koronavirem. Zemřelo již sedm osob. Rostou ale i počty uzdravených pacientů. Přinášíme informaci, kolik jich aktuálně je v jednotlivých okresech kraje.

V celém kraji je nyní 382 evidovaných lidí s nemocí covid-19. V celé České republice to bylo v úterý ráno pro srovnání 6059 osob s prokázanou nákazou.

S postupem času se z nemoci zotavuje větší počet lidí. Po celém Česku se uzdravilo 527 osob. V Ústeckém kraji to je nyní 79 uzdravených.

V okrese Ústí nad Labem je nyní 73 případů, z nichž se již 35 vyléčilo, to je skoro polovina a nejvíce z celého kraje.

Na Litoměřicku zjistili hygienici nejvyšší počet nemocných, a to 179. Jen sedm z nich je nyní považováno za uzdravené.

Děčínsko, kde se první březnový den vyskytl první případ v kraji i v celém Česku, má 41 infikovaných, 16 lidí se z tohoto počtu uzdravilo.

Na Teplicku vzrostl počet případů na 38, osm pacientů již je vyléčených.

Mostecko má k pondělnímu večeru 22 známých případů covid-19. Polovina je na Mostecku, druhá na Litvínovsku. A u pěti lidí již opakované testy prokázaly, že v těle nemají virus, který jejich nemoc způsobil.

V okrese Chomutov jsou tři vyléčení lidé ze 16 zjištěných onemocnění.

Na Lounsku, Žatecku a Podbořansku hygienici nový koronavirus prokázali u 13 obyvatel, pět z nich je považováno za vyléčené.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru