AKTUÁLNĚ: V kraji se našlo 680 tisíc roušek a respirátorů! Museli je vydat
Ilustrační foto: CC0
Litoměřice

Ústecký kraj – Hejtman Ústeckého kraje Oldřich Bubeníček v úterý večer vydal rozhodnutí a nařídil poskytnutí 680 tisíc kusů roušek a respirátorů nacházejících se na území kraje.

Rozhodl tak na základě krizového zákona na žádost ministra vnitra ČR Jana Hamáčka ze dne 17. března 2020. Roušky a respirátory se měly podle informací našeho deníku nacházet ve velkoskladu na Lovosicku. Jejich překládání do připravených vozidel trvalo do večerních hodin.

Jaké bude rozdělení zdravotnického materiálu po Česku? Kde se ve skladu vzaly? Kam měly putovat? Podrobnosti poskytne Ústecký kraj ve středu na tiskovém brífinku.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru