Městský úřad zkvalitnil služby pro občany: Najdete tu nové tabule i moderní vyvolávací systém
Zdroj: www.meulovo.cz
Litoměřice

Lovosice - Na městském úřadě nově najdete barevné informační tabule a moderní vyvolávací systém. V rámci modernizace úřadu byl v průběhu února umístěn v hale nový kiosek - vyvolávací systém pro registr vozidel, vyřizování řidičských a občanských průkazů a cestovních pasů. Občané mají nyní k dispozici přehlednější digitální panel pro objednání k okénkům.

Pro lepší orientaci po budově úřadu se dokončuje i nový systém informačních tabulí, které pomohou návštěvníkům s orientací v rámci pater a v hledání jednotlivých kanceláří odborů. Ten by měl být instalován během března. Začalo se s tabulkami u dveří zaměstnanců, které už můžete potkat při návštěvě některých kanceláří.

Patra jsou barevně a číselně rozdělena. Přízemí bude označovat modrá (0), která je rozlišena na světlemodrou pro starou budovu (0B) a tmavěmodrou pro přízemí nové budovy úřadu (0A). Stejně budou označeny tabulky u dveří kanceláří. První patro bude patřit zelené, opět rozlišeno na tmavý a světlý odstín dle budovy, s označením 1A a 1B. Ve druhém patře pak najdete u všech kanceláří oranžovou barvu. Dle prvních reakcí občanů i zaměstnanců úřadu je to vítaná změna, která kromě estetické stránky umožní návštěvníkům rychlou a jednoduchou orientaci.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru