Město zatím nepřijímá žádná rozsáhlá opatření kvůli koronaviru
Ilustrační foto
Litoměřice

Litoměřice - Městský úřad v Litoměřicích sleduje situaci a informuje obyvatele o vývoji kolem koronaviru. Jako město a městský úřad v tento okamžik nebude přijímat žádná rozsáhlá restriktivní opatření. Vedení města současnou situaci sleduje a pravidelně vyhodnocuje. 

Respektuje však doporučení, která jsou uveřejněna na stránkách Ministerstva zdravotnictví a doporučení dalších kompetentních orgánů. Občany žádá o zachování klidu. Je potřeba si jednotlivé informace z médií a sociálních sítí vždy ověřovat.

V tento okamžik doporučujeme sledovat stránky Ministerstva zdravotnictví a dále stránky Státního zdravotního ústavu . Dále pro cesty doporučujeme sledovat stránky Ministerstva zahraničních věcí.

Doporučení:

  1. nedoporučujeme cestu do severní Itálie - a to zvláště oblastí regionu Lombardie a Benátska
  2. zvažte jakékoliv cesty mimo Českou republiku (pokud budete cestovat, tak se vždy před cestou přesvědčte o navazujících spojích/letech apod. - více informací
  3. pokud budete cestovat, měli byste se vždy registrovat v systému DROZD
  4. prosíme všechny občany, kteří sevracíte z oblastí Emilia-Romagna, Lombardie, Piedmont a Veneto, aby po příjezdu zůstali doma a TELEFONICKY kontaktovali svého lékaře nebo hygienickou stanici ve svém kraji a poradili se. Lékař - epidemiolog příslušné hygienické stanice pak rozhodne o dalším postupu
  5. prosíme také o vysvětlení Vašim seniorům, které navštěvujete doma nebo v domovech s pečovatelskou službou či v domovech pro seniory, že je v jejich zájmu zůstávat v těchto dnech v těchto prostorách a nenavštěvovat veřejná místa, jako jsou restaurace, divadla, nákupní střediska apod. Společné procházky a návštěvy prosíme odložte na dobu, kdy pomine riziko nákazy respiračním onemocněním.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru