Městský úřad pokračuje v bezbariérových úpravách. V plánu je toho letos více
Zdroj: www.litomerice.cz
Litoměřice

Litoměřice - Nově vybudované moderní bezbariérové toalety byly uvedeny do provozu na Městském úřadu na Mírovém náměstí v Litoměřicích. Nacházejí se v průchodu hlavní budovy. Radnice tak postoupila o další krok na své cestě k bezbariérovému úřadu.

Toalety jsou primárně určeny handicapovaným občanům a budou přístupné pouze prostřednictvím Euroklíče. Díky spolupráci s Národní radou osob se zdravotním postižením ČR se objeví v registru toalet pro tělesně postižené, a to včetně adresy, informace o otevírací době a souřadnic GPS.

0303mulit2

Zdroj: www.litomerice.cz

„Stále postupujeme kupředu a bojujeme proti bariérám. Máme již bezbariérové pracoviště pro seniory a občany se zdravotním postižením přístupné přímo z Mírového náměstí, upravili jsme několik dalších pracovišť úřadu, máme bezbariérový vstup do nově rekonstruované podatelny. Nyní po dokončení toalet připravujeme i výstavbu výtahu, aby byla bezbariérová celá radnice, předeslal tajemník úřadu Milan Čigáš. Jak doplnil Ladislav Pošík, investiční technik městského úřadu, v plánu je letos také vytvoření komfortnějšího přístupu do samotné budovy radnice i dvorního traktu, kde se nyní nacházejí poměrně těžké dveře.

0303mulit3

Zdroj: www.litomerice.cz

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru