AKTUÁLNĚ: V noci napadl první větší sníh zimy, na horách se několikrát bouralo!
Meziboří na Mostecku, středa ráno.
Litoměřice

Ústecký kraj – Silný vítr se sněžením vládl přes noc ve vyšších oblastech Ústeckého kraje. Noc přinesla první výraznější sněhovou pokrývku i do středních poloh. Počasí ale zkomplikovalo situaci na silnicích.

Ve středních polohách, například na Meziboří na Mostecku, leží ráno okolo deseti centimetrů sněhu. Pokrývka není rovnoměrná, i v ranních hodinách stále vane silný nárazový vítr. V noci z úterý na středu došlo k automobilové nehodě u obce Nová Ves v Horách na Mostecku, kdy osobní vůz narazil do oplocení domu. Před půlnocí vyjížděli hasiči a policisté také ke karambolu u obce Hora Svatého Šebestiána na Chomutovsku. Do příkopu sjel na nezpevněné krajnici nákladní automobil.

Obě noční nehody se obešly bez zranění osob.

U Liběšic na Litoměřicku spadl v noci přes silnici strom.

Silničáři upozorňují v ranních nehodách na kluzkou a špatně sjízdnou vozovku na silnicích na Děčínsku a Českolipsku. Týká se to silnici 9, 264 a 263 v obcích Svor, Jiřetín pod Jedlovou, Dolní Podluží, Varnsdorf, Horní Podluží, Rybniště, Chřibská, Česká Kamenice a Kytlice.

Dopravní problém se očekává na silnici 223 u Výsluní na Chomutovsku. Z důvodu nepříznivých klimatických podmínek se úsek uzavírá na nezbytně nutnou dobu, tato situace může nastat právě nyní.

V nižších polohách mají řidiči nyní očekávat déšť či déšť se sněhem a mokré silnice, které jsou sjízdné se zvýšenou opatrností. Na horách se na silnicích druhých a třetích tříd tvoří sněhové jazyky a závěje.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru