Policisté pátrají po pětici nezletilých dívek. Nevrátily se do dětského domova
Ilustrační foto
Litoměřice

Litoměřicko - Policisté žádají veřejnost o pomoc při pátrání po nezletilých dívkách, které byly naposledy viděny ve čtvrtek 9. ledna v 6:30 na autobusové zastávce v Dlažkovicích. Do současné doby se do domova v Dlažkovicích nevrátily a ani o sobě nepodaly žádnou zprávu.

Pohřešovaná Zuzana Kotlárová je vysoká 165cm, obézní postavy, má hnědé oči, vlnité hnědočerné dlouhé vlasy. V době odchodu byla oblečena do zelené khaki bundy s kapucí a kožíškem okolo krku, modrých riflí a na nohou měla černé boty značky NIKE. Policisté předpokládají, že by se mohla pohybovat na Teplicku.

1301patracka1

Pohřešovaná Zuzana Kotlárová. Foto: Policie ČR

Pohřešovaná Natalie Redaiová je vysoká 150cm, hubené postavy, má hnědé oči, rovné hnědočerné dlouhé vlasy. V době odchodu byla oblečena do růžové bundy s kapucí, bílých tepláků a na nohou měla bílé kotníčkové tenisky. Policisté předpokládají že by se mohla pohybovat na Chomutovsku.

1301patracka2

Pohřešovaná Natalie Redaiová. Foto: Policie ČR

Pohřešovaná Lucie Štefanová je vysoká 165cm, hubené postavy, má hnědé oči, černé dlouhé vlnité vlasy. V době odchodu byla oblečena bílé halenky na knoflíky, zelenožluté mikiny s nápisem BRAZIL, světle šedých džínů s vysokým pasem, krémové zimní bundy do pasu s motivem kostiček a na nohou měla šedé kotníkové boty. Policisté předpokládají, že by se mohla pohybovat na Mostecku.

1301patracka3

Pohřešovaná Lucie Štefanová. Foto: Policie ČR

Pohřešovaná Barbora Tokárová je vysoká 165 - 168cm, hubené postavy, má hnědé oči, rovné černé dlouhé vlasy. V době odchodu byla oblečena černých džínů, černé bundy a černých zimních kotníkových bot. Policisté předpokládají, že by se mohla pohybovat na Mostecku.

1301patracka4

Pohřešovaná Barbora Tokárová. Foto: Policie ČR

Pohřešovaná Veronika Tokárová je vysoká 165cm, hubené postavy, má hnědé oči, rovné černé dlouhé vlasy. V době odchodu byla oblečena červenobílého proužkovaného trika s dlouhým rukávem, volné mikiny černé barvy s bílými pruhy, tmavě modrých riflí s bílými mapami, krátké tmavě modré bundy do pasu s kapucí a kožíškem. Policisté předpokládají, že by se mohla pohybovat na Mostecku.

1301patracka5

Pohřešovaná Veronika Tokárová. Foto: Policie ČR

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru