Pátrání po pohřešovaném muži má šťastný konec. Našli ho zmateného v Litoměřicích
Ilustrační foto
Litoměřice

Litoměřice - V pondělí 6. ledna bylo vyhlášeno pátrání po pohřešovaném 58letém muži z Děčínska, který odešel dne 5. 1. 2020 z ubytovacího zařízení v České Kamenici neznámo kam. Zpět se nevrátil a nepodal o sobě žádnou zprávu.

Několik desítek policistů ihned začalo po pohřešovaném pátrat, neboť hrozilo, že v současných klimatických podmínkách může dojít k jeho podchlazení.

"Na základě informací z médií se ihned ozvalo několik svědků, kterým není osud druhých lhostejný. Díky telefonátům občanů byl ještě téhož dne pohřešovaný muž vypátrán v Litoměřicích. Byl zmatený, ale živý a zdravý. Policisté děkují všem zúčastněným za včasnou pomoc a úspěšnou spolupráci," uvedla policejní mluvčí Pavla Kofrová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru