Prodej kaprů na Litoměřicku zahájen! Vánoční rybu letos koupíte na těchto místech
ilustrační foto: CC0
Litoměřice

Litoměřicko - Tak jako v loňském roce zveřejňuje Státní veterinární správa (dále jen SVS) i letos před Vánoci na svých internetových stránkách aktuální seznam nahlášených míst prodeje živých ryb.

Jednou ze zákonných povinností všech prodejců živých ryb je nahlásit minimálně sedm dní před zahájením prodeje místně příslušné krajské veterinární správě, kde a kdy hodlají ryby prodávat. SVS neručí za to, že prodej bude ve všech případech skutečně zahájen a ukončen v termín, na který byl ohlášen. Spotřebiteli může databáze posloužit k výběru vhodného či blízkého prodejce, který je pod veterinárním dozorem.

Seznam prodejních míst naleznete na následujícím odkazu: https://www.svscr.cz/zivocisne-produkty/seznam-sezonniho-prodeje-zivych-ryb/.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru