Zloděj se vloupal do odemčeného domu a ukradl cigarety. Z kůlny zase zmizelo nářadí
Ilustrační foto
Litoměřice

Terezínsko - V uplynulých dnech vnikl neznámý pachatel do rodinného domu na Terezínsku. Na pozemek domu vnikl bez užití násilí a do samotného domu rovněž, neboť nebyl uzamčen. Dům prohledal a zmocnil se několika krabiček kuřiva. Policisté po neznámém pachateli pátrají pro podezření ze spáchání trestného činu porušování domovní svobody.

"Obdobným případem se zabývají také policisté na Roudnicku, kde neznámý pachatel využil nezajištěných dveří u kůlny na pozemku rodinného domu. V tomto případě pachatel bez použití násilí odcizil vrtačku a sadu nářadí za více než 8 tisíc korun. Po odcizeném nářadí policisté pátrají a pátrají také po neznámém pachateli pro podezření ze spáchání trestného činu krádeže a porušování domovní svobody," uvedla policejní mluvčí Pavla Kofrová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru