Zástupci města jednali s hejtmanem o začlenění nemocnice do Krajské zdravotní
Ilustrační foto. Zdroj: www.nemocnice-lt.cz
Litoměřice

Litoměřice - O případných podmínkách začlenění Nemocnice Litoměřice, a.s., do Krajské zdravotní jednal starosta Ladislav Chlupáč, místostarosta Karel Krejza a radní města Leoš Vysoudil, předseda dozorčí rady litoměřické nemocnice.

„Tvrdá, ale přímá,“ shodně komentují pocity z jednání, kterého se za kraj zúčastnil hejtman Oldřich Bubeníček, náměstek Stanislav Rybák a radní Martin Klika.

„Našli jsme schůdnou cestu pro obě strany,“ prezentuje své dojmy starosta. Požadavek zástupců kraje na bezúplatný převod nemovitostí a úplatný převod akcií nemocnice mají podle zástupců města svou logiku. „Nemovitosti město bezúplatně dostalo od státu, zatímco do provozu nemocnice mohutně investovalo,“ dodal místostarosta. Návrh Ústeckého kraje nejprve bude projednán v radě města, poté diskutován v zastupitelstvu. Vedení města Litoměřice tak naplňuje výsledky referenda.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru