Muž si v domě vybudoval pěstírnu marihuany. Hrozí mu osmiletý trest
Ilustrační foto: Pixabay.com
Litoměřice

Roudnicko - Vyšetřovatel litoměřické policie obvinil z trestného činu přechovávání omamné a psychotropní látky a jedu a z trestného činu nedovolené pěstování rostlin obsahujících omamnou nebo psychotropní látku jedenačtyřicetiletého muže.

Ten měl v rodinném domě v malé obci na Roudnicku za použití různých předmětů a látek určených k indoorovému pěstování rostlin konopí vypěstovat nejméně 160 rostlin rodu konopí setého, které bylo při domovní prohlídce zajištěno.

"V přilehlých stavbách bylo dále zajištěno hnojivo, ventilátory, výbojky a další vybavení určené pro pěstování rostlin indoor způsobem. Následně odborná expertíza potvrdila, že rostlinný materiál obsahuje účinnou látku a že zajištěné předměty sloužily k pěstování konopí. Obviněný je stíhán na svobodě a hrozí mu až osmiletý trest odnětí svobody," uvedla policejní mluvčí Pavla Kofrová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru