Město i v tomto školním roce podpoří děti ze sociálně znevýhodněného prostředí
Ilustrační foto: Pixabay.com
Litoměřice

Litoměřice - Litoměřice podpoří děti ze sociálně znevýhodněného prostředí i v novém školním roce. Náklady spojené s docházením do zájmových kroužků či školních družin za rodiče dětí uhradí město.

Jednou z aktivit na podporu rozvoje rodinné politiky města v roce 2019, kterou naplňuje Odbor sociálních věcí a zdravotnictví Městského úřadu, je totiž podpora dětí v zájmových činnostech, na které by jejich rodiny neměly finanční prostředky. „Cílem programu je pomoci žákům litoměřických základních škol ze sociálně znevýhodněných rodin zapojit se do zájmových aktivit, které si sami vyberou. Nabízíme jim možnost, aby trávili svůj volný čas smysluplně,“ vysvětlila Renáta Jurková, vedoucí odboru.

V loňském školním roce byla ve spolupráci se základními školami, neziskovými organizacemi, základní uměleckou školou a Domovem dětí a mládeže Rozmarýn (DDM) podpořena zájmová činnost 32 dětí. Město tak umožnilo školákům docházet do školní družiny, zapojit se do zájmových kroužků DDM či sportovních oddílů.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru