Třináct jednotek hasičů bojovalo s požárem průmyslové haly. Vyhlášen byl třetí stupeň poplachu
Ilustrační foto: HZS ČR
Litoměřice

Lovosice - Ve středu 28. srpna vyjíždělo hned třináct hasičských jednotek k požáru průmyslové haly v Lovosicích. Při požáru se jeden člověk nadýchal kouře. Vzala jej do péče Zdravotnická záchranná služba. Hořela celá hala na uskladnění polyamidových vláken.

"Byl vyhlášen třetí stupeň poplachu z důvodu počtu nasazených jednotek. Hasiči nasadili těžkou pěnu a na dodávku vody velkokapacitní čerpadlo. Požár lokalizovali 20:53. Poté probíhaly dohašovací práce. Nyní je na místě podniková jednotka pro dozor nad požářištěm. Pro vyšetření příčin vzniku požáru byl na místo povolán Technický ústav požární ochrany," uvedl mluvčí hasičů Lukáš Marvan.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru