Poslat peníze předem se nevyplatilo. Z výhodného nákupu se vyklubal podvod
Ilustrační foto: Pixabay.com
Litoměřice

Štěětí - Nemilou zkušenost s internetovým prodejcem zažila starší žena ze Štětí, která neodolala nabídce výhodného nákupu. Na stránkách internetového bazaru objevila lákavou nabídku laciného mobilního telefonu.

"Neznámý prodejce s ní komunikoval prostřednictvím internetové pošty a na základě dohody jí poslal číslo svého bankovního účtu. Poškozená na uvedený účet poslala částku přesahující 8 tisíc korun. Na telefon však čekala marně a nedočkala se ani svých peněz. Následně celou událost oznámila na policii. Ve věci již byly zahájeny úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu podvodu," uvedla policejní mluvčí Pavla Kofrová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru