Natáčení filmu zkomplikuje dopravu ve městě. Po dobu uzavírky bude vyznačena objízdná trasa
Ilustrační foto: Pixabay.com
Litoměřice

Roudnice nad Labem - V úterý 27. srpna 2019 natáčení filmu „Spycity“ uzavře třídu T. G. Masaryka v úseku od Bezručovy ulice po Smetanovo náměstí. Pro osobní i nákladní dopravu bude vyznačena objízdná trasa, autobusů a vozidel IZS se změna nedotkne.

Objížďka pro osobní automobily povede ve směru do centra ulicí Farského, Jiráskova a Bezručova, v opačném směru ulicemi Komenského, Jiráskova a Farského. Průjezdnost uzavřeného úseku bude umožněna autobusům a vozidlům IZS. Objížďka pro nákladní vozidla povede ulicemi Jungmannova, Alej 17. listopadu a Vrchlického.

Natáčení filmu „Spycity“ společností Film Makers s.r.o. provoz omezí přibližně na 4 hodiny. Zprůjezdněna by měla být hned po jeho dokončení.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru