Bezdomovci se usadili v historické části Parkánů pod schody. Na hradbách sušili deky a hadry
Zdroj: policie.litomerice.cz
Litoměřice

Litoměřice - V úterý 13. srpna došla Městské policii Litoměřice trpělivost s bezdomovci, kteří svým nepořádkem při přespávání v různých částech města znečišťují veřejné prostranství, a po likvidaci různých textílií, peřin, spacáků, dek a jiných hadrů ve spodní části Jarošovy ulice, se zaměřili na litoměřické Parkány, kam se bezdomovci přestěhovali.

Jelikož neoprávněně zabrali a svévolně si uzamkli provozně technický kout v historické části Parkánů pod schody, kam si nastěhovali další množství dek, spacáků a jiných hadrů, tak navíc tyto hadry rozvěsili i po historických hradbách, kde je sušili.

1508bezdomovci2

Zdroj: policie.litomerice.cz

Městská policie Litoměřice se spojila s Technickými službami města Litoměřice a ty tyto hadry a jiné textilní části z Parkánů uklidili a odvezli v mnoha pytlích na skládku. Díky tomuto zásahu se vrátila část historických hradeb zpět svému turistickému účelu.

1508bezdomovci3

Zdroj: policie.litomerice.cz

Zvláštní poděkování patří Technickým službám Litoměřice za likvidaci tohoto zapáchajícího textilního odpadu a dalšího nepořádku v daných místech.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru