V několika ulicích neteče voda, odstávka potrvá až do odpoledních hodin
Ilustrační foto. Zdroj: www.roudnicenl.cz
Litoměřice

Roudnice nad Labem - Z důvodu plánovaných prací na vodovodním zařízení bude dne 30. července od 8.00 do cca 15.00 v Roudnici nad Labem v části ulic Stadická, Dělnická a Žižkova přerušena dodávka pitné vody. Přihlašte se zdarma k odběru SMS od SčVK a nechte si informace zasílat přímo na svůj telefon.

Nenechte se zaskočit a buďte informováni o případném přerušení dodávky pitné vody. Tyto informace svým zákazníkům SčVK zasílá ZDARMA prostřednictvím SMS služby. Stačí se zaregistrovat a tím si aktivovat službu SMS Info.

Registrovaným zákazníkům přijde přímo do jejich mobilu informace o přerušení dodávky vody, haváriích, některých větších provozních událostech, týkající se výhradně adresy uvedené v registraci. Uživatele služby SMS info tak nemůže nikdy překvapit, že u nich doma nepoteče voda. Vždy to budou vědět včas a mohou se připravit.

Službu lze aktivovat kdykoliv. Možností máte hned několik:

  • Zavolat na zákaznickou linku 601 267 267 nebo 840 111 111. Operátorky zákaznické linky s Vámi vyplní registrační formulář
  • Provést registraci on-line na webových stránkách https://portal.scvk.cz/smsinfo
  • Provést registraci on-line z mobilní aplikace Voda SčVK
  • Navštívit Zákaznické centrum společnosti a vyplnit formulář osobně

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru