VIDEO: Nejsledovanější události týdne! Jsou tu nové komentované zprávy
Události týdne ve zprávách.
Litoměřice

Ústecký kraj - Dopadení vykradače aut, velký požár, vážné nehody a dopravní uzavírky. A na závěr pozvánka na netradiční zoo. Podívejte se na uplynulý týden v našich zprávách.

Pokud chcete vidět zpravodajství mezi prvními, dejte odběr našemu kanálu na youtube a nezapomeňte označit zvoneček, aby vám žádné naše nové video neuteklo. Na náš youtube se přihlaste zde.

https://www.youtube.com/watch?v=YbWM6b8PXXw

Dopadený lump

Majitelé aut na severu Čech mohou mít klidnější spánek. Chomutovským policistům se podařilo objasnit sérii vloupání do desítek motorových vozidel, ke kterým docházelo po celém Ústeckém kraji i v dalších částech republiky. Skoro šedesát násilných vniknutí do aut na svědomí 44letý muž, který přechodně bydlel v Mostě. Z aut bral vše, co tam lidé nechali volně položené. Zadrželi ho v Lounech a už je ve vazbě. Škody jdou do stovek tisíc korun. Podrobnosti přinášíme zde.

Neprůjezdná Jesenice

Hlavní cesta autem z Ústeckého kraje na Plzeň zůstává zavřená! Objížďky jsou i desítky kilometrů dlouhé. V Jesenici se totiž pracuje na velkých opravách komunikací, chodníků a inženýrských sítí. Městečko je zcela neprůjezdné. Na uzavírku upozorňují řidiče už před jesenickou křižovatkou dopravní značky. Musíte tam odbočit na Rakovník. Trpěliví buďte až do konce prázdnin. Podrobnosti přinášíme zde.

Shořel dům

Rodinný dům ve Varnsdorfu na Děčínsku zničil velký požár. Když přijeli hasiči na místo, byla střecha již celá v plamenech. Zasahovali z výškové techniky a následně vevnitř i v dýchacích maskách. Cisterna jim mezitím dovážela vodu. Způsobené škody jsou značné. Co oheň způsobilo, nyní zjišťuje vyšetřovatel hasičů. Podrobnosti přinášíme zde.

Lidé v teplárně

Co všechno musí předcházet tomu, než doma otevřete kohoutek a umyjete si ruce teplou vodou? Teplárna v Komořanech u Mostu pozvala lidi na neobvyklou prohlídku jejích prostor, kde vyrábí teplo pro desítky tisíc domácností v Mostě a Litvínově. Šedesát návštěvníků si prošlo místa, kam se běžně mimo zaměstnanců nikdo nepodívá. Po prohlídce pochopili, o jak složité zařízení jde.  Velkou fotogalerii přinášíme zde.

Uzavřený most

A ještě jednou doprava a komplikace na našich silnicích. Ještě zhruba měsíc potrvá uzavírka silničního mostu do městské části Rudolice v Mostě. Podle informací z mosteckého magistrátu práce na stavbě spějí do finále. Hotovo by mělo být ve druhé polovině měsíce a kolaudace se předpokládá do konce srpna. Řidiči musejí do té doby jedinou příjezdovou cestou od děkanského kostela. Podrobnosti přinášíme zde.

Střet osobního auta s náklaďákem

Ani tento týden se našim silnicím nevyhnuly vážné havárie. U jedné z nich zasahovali záchranáři u průmyslové zóny Triangle. Srazil se nákladním automobil s osobním autem. Pro jednoho zraněného člověka přiletěl vrtulník letecké záchranné služby. Silnice byla po dobu zásahu uzavřena, dopravu odkláněli policisté. Kdo za střet může, zjišťují dopravní policisté. Podrobnosti přinášíme zde.

Zoo Plasy

Přemýšlíte, kam o víkendu vyrazit na výlet? Podívejte se do zážitkového areálu Zoologické zahrady a fantasy golfu v Plasech. Čekají tam na vás živí tygři, lvi, klokan a další zvířata, k tomu výlet hned po několika koutech světa a navrch minigolf. V poslední době se tam značně rozrostla právě část s divokými zvířaty. Prohlídka vám zabere dvě hodinky, pokud budete hrát i golf, tak déle. Otevřeno je vždy od 9 do 20 hodin. Podrobnosti přinášíme zde.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru