Vedení litoměřické nemocnice se setkalo se starosty okolních měst a obcí
Zdroj: www.nemocnice-lt.cz
Litoměřice

Litoměřice - Ve čtvrtek 27. června odpoledne se v litoměřické nemocnici uskutečnilo setkání vedení nemocnice se starosty měst a obcí s rozšířenou působností (ORP) a z okolí Litoměřic.

Na tomto setkání byla formou prezentace krátce představena litoměřická nemocnice, ovšem hlavním tématem setkání byla hojně diskutovaná problematika pohotovostních služeb nemocnice. Podrobně byly probrány nejen legislativní principy a fungování ústavní pohotovostní služby (ÚPS), ale i lékařské pohotovostní služby (LPS) pro dospělé a pro děti a dorost.

Před samotným jednáním a prezentacemi si přítomní starostové prohlédli vybraná pracoviště nemocnice, konkrétně magnetickou rezonanci, nové skiagrafické pracoviště a prostory nové traumatologické ambulance.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru