Na cyklostezce budou letos opraveny výtluky, opravovat se bude povrch i v několika ulicích
Zdroj: www.meulovo.cz
Litoměřice

Lovosice - V úterý 2. července budou zahájeny opravy nerovností vzniklých prorůstáním kořenů stromů na cyklostezce do Malých Žernosek. Opravy budou realizovány v úseku směrem od lesoparku Osmička až k odbočce vedoucí k vrátnici loděnice společnost Barkmet a.s. Práce by měly trvat 4 dny.

V místech nerovností dojde k vyfrézování prasklého asfaltového povrchu a nahrazení novým kobercem. „Po dobu oprav bude cyklostezka funkční. Ovšem cyklisté a další uživatelé budou muset dbát opatrnosti a pokynů pracovníků v místech prováděné stavby,“ uvedl starosta města Milan Dian.

Další fází bude oprava výtluků v ulicích Osvoboditelů, Školní a Tovární, k níž by mělo dojít v průběhu měsíce července, nejpozději pak na přelomu srpna.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru