Litoměřice nabízejí místním pronájem stánků zdarma na městských slavnostech
Ilustrační foto: pixabay.com
Litoměřice

Litoměřice - Městské slavnosti (14. – 21. 9), jimiž vyvrcholí oslavy 800 let města Litoměřice, mají patřit hlavně Litoměřickým. S ohledem na spolupráci s místními podnikateli nabízí radnice zdarma pronájem dřevěných stánků v centru Mírového náměstí nejen jim, ale i dalším subjektům, jež projeví zájem prodávat zde zboží. Preferovány budou kvalitní lokální produkty, výrobky, občerstvení apod.

„Podmínkou je, že se zaváží k prodeji nejen o víkendech, ale i ve všední dny (od 14 do minimálně 19 hodin), kdy mají až do 22. hodiny vystupovat základní a mateřské školy, místní divadelníci, hudebníci a další,“ informovala ředitelka Městských kulturních zařízení Věra Kmoníčková. Organizátoři tak chtějí finančně ulevit místním prodejcům a vyzvat je tímto způsobem k zapojení do společných oslav. Zároveň však požadují, aby stánky byly maximálně využity.

Zájem o bezplatný pronájem stánku na Mírovém náměstí je třeba do 31. dubna hlásit prostřednictvím mailu na: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Harmonogram městských slavností

  • Sobota.: ZUŠ Day, videomapping, ohnivá show
  • Neděle: defilé, předání poselstvím příštím generacím, pokus o zápis do České knihy rekordů o nejpočetnější přípitek, road show firmy Horejsek s kulturním programem, koncert Vladimíra Hrona, prezentace partnerských měst
  • Pondělí – středa, vždy 15 – 22 hodin: vystoupení škol a školek v duchu motta „Osm století příběhů“, divadelní představení, koncerty místních kapel apod.
  • Čtvrtek: Velký letní koncert litoměřického festivalového sboru s Teplickou filharmonií
  • Pátek – sobota: vinobraní

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru