Hasiči v kraji měli plné ruce práce. Těžký sníh lámal stromy a větve
Ilustrační foto: HZS ČR
Litoměřice

Ústecký kraj - Hasičské jednotky v Ústeckém kraji vyjely během uplynulých 24 hodin k 19 spadlým nebo nahnutým stromům a větvím.

V okresu Děčín odstraňovali hasiči nahnuté, spadlé stromy a větve v šesti případech a to v Děčíně – Novém Městě, Bělé, Lipové, Bynově a Starém Městě. V Bynovské ulici spadly dva stromy na vedení veřejného osvětlení a v Teplické ulici poškodil spadlý strom fasádu domu.

V okresu Louny vyjely jednotky šestkrát, a to do Podbořan, Bílence, Holedeče, Líčkova, Lišan. Jednalo se o nakloněné nebo spadlé stromy na silnici.

V okresu Litoměřice to byly tři výjezdy, a to k Sukoradům, Strážišti a Úštěku. V Strážišti strom strhl telefonní kabel, u Úštěku a Sukorad spadly stromy přes cestu.

Tři výjezdy měly i jednotky v okresu Teplice, a to do Bohosudova a Maršova. V Bohosudově spadly dva smrky na vchod mateřské školy. Na ostatních místech to byly nahnuté stromy nad komunikací.

V okresu Ústí nad Labem spadl strom přes silnici u Leštiny.

Na dalších šesti místech v kraji odstraňovali hasiči sníh ze střechy nebo sněhové převisy.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru