Lovosice mají naplánovány desítky investičních akcí. Částka se může vyšplhat až na 47 milionů
Ilustrační foto
Litoměřice

Lovosice - Do roku 2019 je naplánováno několik desítek investičních akcí, větších oprav nebo nákupu mobiliáře. Celková částka, která by mohla být letos utracena z rozpočtu města, by se mohla vyšplhat až na více jak 47 mil. Kč.

Rozpočet města bude schvalován 30. ledna 2019. Je do něj zařazeno například pět významných investičních akcí, které by mohly být zahájeny již na začátku roku. Jsou totiž kompletně připravené a vysoutěžené. Celkově za ně město zaplatí 7 680 000,- Kč. Jedná se o projekty: „Úprava parkovacích míst v ulici Zámecká v Lovosicích“, „Úprava místní komunikace k RD v ulici Sadová v Lovosicích“, „Mlatové cesty na starém hřbitově v Lovosicích“, „Gymnázium Lovosice - oprava vstupního portálu“ a „Úprava prostorové akustiky - bazén Lovosice“. Rozpočet ale počítá i s dalšími penězi na akce, které v tuto chvíli radnice intenzivně připravuje. Jsou v různé fázi připravenosti a mohly by být realizovány v druhé polovině roku.

„Rozpočet města bude schvalován ve středu 30. ledna v Centru kultury LOVOš. Návrh je umístěn na úřední desce tak, aby se s ním občané mohli seznámit. Elektronicky je přístupný na webu (www.meulovo.cz). Věřím, že by se letos mohlo podařit zahájit stavební sezónu poměrně záhy. Hodně projektů je připravených a u některých zbývá pouze vypsat veřejnou soutěž na zhotovitele. Tato skutečnost by nám mohla poskytnout výhodu a já věřím, že dokončíme většinu z navržených akcí,“ popsal Milan Dian, starosta města.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru