Foto: Zámek Stekník
Co se chystá

Zámek Stekník – Chcete navštívit zámek Stekník a zažít prohlídku s průvodcem trochu jinak? Více zábavně a hravě? Přijďte si 11. srpna 2024 otestovat své znalosti, důvtip a také paměť v zámeckém kvízu.

Vedení zámku má připraveny prohlídky pro „zvídavého návštěvníka“, které vás vtáhnou a upoutají svou hravostí a legrací. Určitě se nebojte letopočtů a složitých jmen, kvíz je založen na jednoduchých odpovědích formou nabídky A) B) C). Na konci prohlídky si své odpovědi můžete zkontrolovat.

Výklad na těchto speciálních prohlídkách bude vzhledem ke kvízovým otázkám trochu zkrácen. Samozřejmě budou v tomto termínu probíhat i klasické prohlídky 1. okruhu. Prohlídky s kvízem se odehrají také na trase 1. okruhu.

Prohlídky s kvízem budou probíhat vždy v půl: 10:30; 11:30; 13:30; 14:30 a 15:30 hodin. Pozor od 12:30 hodin prohlídka není.

Klasické prohlídky 1. okruhu se konají vždy v celou hodinu.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru