Třebívlice - Jen několik týdnů poté, co David Koller získal jako Sólový interpret cenu Anděl za album XXIII, vydává novou písničku a vyráží na letní koncerty. V pátek 19. července se zastaví i v Třebívlicích. V rámci akce Hudba na vinicích 2024 zahraje ve Vinařství JOHANN W. Areál se návštěvníkům otevře v 18 hodin, koncert začne ve 20.00. Vstupenky jsou k dispozici v síti xticket.cz.

Na playlistu budou kromě největších hitů i dlouho nehrané skladby z Kollerova debutového alba, které slaví třicet let od vydání a nový singl Stejný. Na něm hudebník spolupracoval vedle svojí kapely s řadou mladých interpretů. Za hudbou a textem stojí skladatel Jan Vávra a zpěvák Marcell, pod produkcí je podepsaný Lukáš Chromek a mix udělal Filip Vlček.

„Písnička, kterou mi kluci přinesli, mě od začátku bavila. Nebudu říkat, o čem ta píseň je. Bylo by fajn, kdyby si to každý našel sám. Já mám osobně skoro pokaždé jinou náladu, pocity, když ji hraji nebo poslouchám. V tom je, myslím, její kouzlo,“ popisuje David Koller.

Skladba, která zaujme i aranží nebo syntetickými zvuky, se natáčela ve studiu Davida Kollera. Typický sound jednoho z nejpopulárnějších českých interpretů jí dala zpěvákova kapela.

Zároveň David Koller oznamuje, že na konci roku s kapelou vyjede na svoje první vánoční turné. V jeho rámci se David Koller s kapelou zastaví 4. prosince i ve Foru Karlín. Kromě toho dorazí také do Děčína, Uherského Hradiště, Opavy, Brna, Hradce Králové, Žamberka, Prahy, Českých Budějovic, Domažlic, Olomouce nebo Zlína.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru