I severští pižmoni měli z ledové nadílky pořádnou radost. Reprofoto z videa Zooparku Chomutov
Co se chystá

Chomutov – Děti letní horka milují, protože můžou dovádět ve vodě. Část dospělých už takováto vedra opravdu nemusí. Ale jak jsou na tom zvířata? Třeba v chomutovském zooparku nezapomínají na to, že zchladit se potřebují právě i někteří živočichové. A navíc lze z toho udělat neskutečnou zábavu a pro návštěvníky zooparku zajímavou podívanou.

Už během pátečního dusna, než do kraje vstoupily bouřky, připravili chovatelé pro  severské pižmony a rosomáky řádění na sněhu. Jak se jim to povedlo? Díky každoroční spolupráci se zimním stadionem. Jak se rosomáci, a to celá rodinka, tedy i včetně tří letošních mláďat, na hromádce sněhu vyblbla, zachytil na video Miroslav Brtnický. Podívat se na něj můžete ZDE.

A pokud byste si tu zábavu chtěli užít naživo. Máte jedinečnou šanci právě dneska. Moc se nerozmýšlejte, druhou várku "sněhu" dostanou rosomáci i pižmoni právě dnes, a to v 10.15 hodin. 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru